17.2. - 21.2. 2020



17. 2. - pondělí

Polévka: Čočková (1)

1. 150g Francouzské brambory, okurek (1,3,7)

2. 150g Vepřové medajlonky s pepřovou omáčkou, hranolky (1,7)

3. 150g Smažený kuřecí řízek, mačkané brambory s petrželkou (1,3,7)

4. 150g Hamburger s trhaným masem, hranolky (1,3,7)


18. 2. - úterý

Polévka: Vývar s rýží a hráškem (1,9)

1. 150g Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)

2. 150g Kuřecí steak ''Caprese'', bramborové dukátky (1,7)

3. 150g Smažený kuřecí řízek, mačkané brambory s petrželkou (1,3,7)

4. 150g Hamburger s trhaným masem, hranolky (1,3,7)


19. 2. - středa

Polévka: Zeleninová (1)

1. 150g Vepřové maso na žampiónech, těstoviny (1,3)

2. 150g Španělský ptáček, rýže s petrželkou (1,3,7,10)

3. 150g Smažený kuřecí řízek, mačkané brambory s petrželkou (1,3,7)

4. 150g Hamburger s trhaným masem, hranolky (1,3,7)


20. 2. - čtvrtek

Polévka: Selská (1,3,7)

1. 150g Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7)

2. 150g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

3. 150g Smažený kuřecí řízek, mačkané brambory s petrželkou (1,3,7)

4. 150g Hamburger s trhaným masem, hranolky (1,3,7)


21. 2. - pátek

Polévka: Zelná s klobásou (1,7)

1. 150g Přírodní vepřový řízek, bramborová kaše, míchaný salát (1,7)

2. 150g Milánské špagety, sýr (1,3,7)

3. 150g Smažený kuřecí řízek, mačkané brambory s petrželkou (1,3,7)

4. 150g Hamburger s trhaným masem, hranolky (1,3,7)



24.2. - 28.2. 2020



24. 2. - pondělí

Polévka: Květáková (1,7)

1. 150g Pečené kuřecí stehno, rýže, rajčatový salát (1)

2. 150g Záhorácký závitek, mačkané brambory s petrželkou (1)

3. 150g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

4. 150g Vepřová kotleta v pepřové krustě, steakové hranolky (1)


25. 2. - úterý

Polévka: Vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

1. 150g Vepřová kýta s játrovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)

2. 150g Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)

3. 150g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

4. 150g Vepřová kotleta v pepřové krustě, steakové hranolky (1)


26. 2. - středa

Polévka: Krupicová s vejcem (1,3,9)

1. 150g Srbské vepřové rizoto, sýr, okurek (1,7)

2. 150g Pražská hovězí pečeně, rýže (1,3,7)

3. 150g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

4. 150g Vepřová kotleta v pepřové krustě, steakové hranolky (1)


27. 2. - čtvrtek

Polévka: Gulášová (1)

1. 150g Vepřový vrabec, špenát, houskový knedlík (1,3,7)

2. 150g Kuřecí medajlonky, sýrový přeliv, hranolky (1,7)

3. 150g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

4. 150g Vepřová kotleta v pepřové krustě, steakové hranolky (1)


28. 2. - pátek

Polévka: Uzená s kroupami (1,9)

1. 150g Sekaná pečeně plněná panenkou, vařené brambory, okurek (1,3,7)

2. 150g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)

3. 150g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

4. 150g Vepřová kotleta v pepřové krustě, steakové hranolky (1)



Seznam alergenů:

1. Obiloviny obsahující lepek, 2.Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy), 6. Sójové boby (sója), 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezamová semena (sezam), 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (lupina), 14. Měkkýši